Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhuioh فب
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Diab verovert de bal door een tackle van achteren. Diab geeft een lange en hoge pass. Khamees is nu in balbezit. Khamees schiet op doel. Asfour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jhuioh - فب 1:0

3e minuut.
Alaa met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamees begaat een overtreding. Khamees krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kasib kopt de bal weg. Mohamed Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohamed Aly met een sublieme pass. Alaa is nu in balbezit. Alaa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
El-Naggar is nu in balbezit. El-Naggar speelt de bal door. El-Gayyar bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Gayyar geeft een hoge lob. Abdul- Sami controleert de bal met de borst. Asfour bokst de bal weg. Khamees rent richting de bal. Khamees haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Asfour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Yacoub passt de bal zonder na te denken. Alaa is nu in balbezit. Howash is nu in balbezit. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhuioh 60%, فب 40%.
jhuioh - فب 1:0

52e minuut.
Kasib geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Husam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zero is nu in balbezit. Zero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Howash de bal. Howash met een sublieme pass. Yacoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaa is nu in balbezit. Alaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Daar is Husam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husam geeft de bal voor. El-Naggar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khamees bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamees draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Asfour trapt de bal weg van het doel. Husam kopt de bal weg. Abdul- Sami probeert de bal aan de voet te houden. Khamees is nu in balbezit. Khamees haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hadji rent richting de bal. Hadji passt de bal met de wreef. Yacoub rent richting de bal. Yacoub haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaghloul de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhuioh 44%, فب 56%.
jhuioh - فب 1:0