Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
شيكو الاهلاوي The X Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
El-Beshry speelt de bal door. Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Kardal rent richting de bal. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ... Zaghloul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Muslim met een snelle inworp. Klungelig pakt El-Abd de bal. El-Abd speelt de bal door. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kardal probeert naar een medespeler te passen. Kaliq met een sublieme pass. Daar is Zaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaki draait met de bal, schiet en ... Zaghloul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - The X Team 1:0

31e minuut.
Inworp. El-Basha met een snelle inworp. Diab speelt de bal door. Abutreika rent richting de bal. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 39%, The X Team 61%.
شيكو الاهلاوي - The X Team 1:0

48e minuut.
Abaza passt de bal in één keer door. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayyid begaat een overtreding. Sayyid krijgt een gele kaart. Zaki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. El-Abd neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - The X Team 2:0

66e minuut.
Muslim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Abd rent richting de bal. El-Abd passt de bal in één keer door. Daar is Zaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yousri met een harde bal richting middenveld. El-Abd kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaki de bal. Zaki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
El-Basha met een sublieme pass. Kardal met een sublieme pass. El-Abd speelt de bal door. Zaki rent richting de bal. Zaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kardal kopt de bal weg. Abaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza met een sublieme pass. Zaki rent richting de bal. Zaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
شيكو الاهلاوي - The X Team 3:0

83e minuut.
Nazih onderschept slim de pass. Nazih passt de bal zonder na te denken. Talib is nu in balbezit. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sayyid is nu in balbezit. Abaza verovert de bal door een tackle van achteren. Abaza met een sublieme pass. Zaki rent richting de bal. Zaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: شيكو الاهلاوي 50%, The X Team 50%.
شيكو الاهلاوي - The X Team 3:0