Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedhoms el tahady
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
El-Mougy heeft problemen om de bal te vangen. Kamar met een sublieme pass. Ghazi rent richting de bal. Ghazi draait met de bal, schiet en ... Jedidiah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - el tahady 1:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Abdul-Wahid de bal onder controle te krijgen. El-Mougy rent richting de bal. El-Mougy geeft de bal voor. Abo El-Ezz is nu in balbezit. Abo El-Ezz schiet op doel. Rahimat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Shaheen is nu in balbezit. Shehatah Abu Kaif verovert de bal door een tackle van achteren. Shehatah Abu Kaif probeert naar een medespeler te passen. Abo El-Ezz is nu in balbezit. Abo El-Ezz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kamar verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi rent richting de bal. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kamar probeert naar een medespeler te passen. Haitham is nu in balbezit. Haitham geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abo El-Ezz de bal. Abo El-Ezz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 43%, el tahady 57%.
mohamedhoms - el tahady 1:0

58e minuut.
Ramy geeft de bal voor. Abdul-Qadir rent richting de bal. Abdul-Qadir geeft een hoge lob. Daar is Haitham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haitham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abo El-Ezz controleert de bal met de borst. Abo El-Ezz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mohamedhoms - el tahady 1:1

63e minuut.
Ramy met een sublieme pass. Labeeb met een snel genomen vrije trap. Ghazi rent richting de bal. Ghazi haalt uit met een fantastische trap. El-Shahhat probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Ezzat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labeeb rent richting de bal. Shehatah Abu Kaif verovert de bal door een tackle van achteren. Shehatah Abu Kaif schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - el tahady 1:2

74e minuut.
Abdul-Wahid trapt de bal weg van het doel. Shehatah Abu Kaif kopt de bal weg. Abdul-Qadir controleert de bal met de borst. Abo El-Ezz rent richting de bal. Abo El-Ezz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 57%, el tahady 43%.
mohamedhoms - el tahady 1:2