Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el tahady mohamedhoms
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Rahman met een snelle inworp. Ramy geeft een lange en hoge pass. Shaheen controleert de bal met de borst. Abo El-Ezz rent richting de bal. Abo El-Ezz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Shehatah Abu Kaif passt de bal met de wreef. Abo El-Ezz rent richting de bal. Abo El-Ezz draait met de bal, schiet en ... Rahimat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
El-Mougy passt de bal met de wreef. Labeeb is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shehatah Abu Kaif. Shehatah Abu Kaif krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Labeeb de bal onder controle te krijgen. Shaheen rent richting de bal. Met opzet legt Shehatah Abu Kaif zijn tegenspeler op de grond. Shehatah Abu Kaif krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

9e minuut.
Haitham onderschept slim de pass. Haitham geeft een lange en hoge pass. Abdul-Azim kopt de bal weg. Mousa geeft de bal voor. Abo El-Ezz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 44%, mohamedhoms 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el tahady - mohamedhoms 0:0

48e minuut.
El-Mougy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Mougy met een sublieme pass. Abdul-Azim controleert de bal met de borst. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Abdul-Qadir geeft een lange en hoge pass. Kamar rent richting de bal. Kamar speelt de bal door. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el tahady - mohamedhoms 0:1

59e minuut.
Ghazi is nu in balbezit. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi is nu in balbezit. Kamar rent richting de bal. Kamar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el tahady 70%, mohamedhoms 30%.
el tahady - mohamedhoms 0:1