Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
فب شيكو الاهلاوي
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Hadji is nu in balbezit. El-Abd verovert de bal door een tackle van achteren. Mohamed Aly is nu in balbezit. El-Abd bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Abd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Abaza geeft een lange en hoge pass. Kaliq rent richting de bal. Mohamed Aly bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Zaki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Abaza verovert de bal door een tackle van achteren. Abaza passt de bal in één keer door. Kasib rent richting de bal. Kaliq is nu in balbezit. Kaliq geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فب 57%, شيكو الاهلاوي 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
فب - شيكو الاهلاوي 0:0

52e minuut.
Kasib kopt de bal weg. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki onderschept slim de pass. Zaki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kasib passt de bal zonder na te denken. Abdul- Sami geeft een lange en hoge pass. Al-Deeb controleert de bal met de borst. Yacoub is nu in balbezit. Yacoub schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Yacoub met een sublieme pass. Ramzy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Basha begaat een overtreding. El-Basha krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mohamed Aly met een sublieme pass. Kasib is nu in balbezit. Kasib met een sublieme pass. Al-Deeb is nu in balbezit. Al-Deeb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yacoub rent richting de bal. Yacoub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
فب - شيكو الاهلاوي 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: فب 56%, شيكو الاهلاوي 44%.
فب - شيكو الاهلاوي 1:0