Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mohamedhoms rial mdreid
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


20e minuut.
Al-Sharbaty rent richting de bal. Al-Sharbaty speelt de bal door. Shaaban rent richting de bal. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abdel Hady met een harde bal richting middenveld. Al-Sharbaty kopt de bal weg. Daar is Darwish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy schiet op doel. Rahimat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Badran kopt de bal weg. Shaheen probeert de bal aan de voet te houden. Kamar rent richting de bal. Al-Sharbaty onderschept slim de pass. Al-Sharbaty geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doqdoq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rady is nu in balbezit. Rady geeft een hoge lob. Fahmy is nu in balbezit. Fahmy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sayed met de inworp. Shaaban rent richting de bal. Shaheen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shaaban raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaaban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rahimat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 50%, rial mdreid 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mohamedhoms - rial mdreid 0:0

46e minuut.
Labeeb rent richting de bal. Shaaban onderschept slim de pass. Shaaban probeert naar een medespeler te passen. Fahmy is nu in balbezit. Fahmy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Shafiq is nu in balbezit. Shafiq geeft de bal voor. Sayed rent richting de bal. Fahmy is nu in balbezit. Fahmy haalt uit met een fantastische trap. Rahimat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Shaheen is nu in balbezit. Shaheen geeft een lange en hoge pass. Doqdoq bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abu Mosalam verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Hakem is nu in balbezit. Ghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Badran is nu in balbezit. Badran passt de bal in één keer door. Abu Mosalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazi haalt uit met een fantastische trap. Tarak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Al-Sharbaty rent richting de bal. Al-Sharbaty probeert naar een medespeler te passen. Fahmy rent richting de bal. Fahmy draait met de bal, schiet en ... Abdel Hady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mohamedhoms - rial mdreid 0:1

89e minuut.
Mahmud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abou-Kaf komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mohamedhoms 41%, rial mdreid 59%.
mohamedhoms - rial mdreid 0:1