Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rial mdreid mohamedhoms
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Tarak probeert naar een medespeler te passen. Shaaban kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdul-Qadir de bal onder controle te krijgen. Fahmy is nu in balbezit. Fahmy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ezzat rent richting de bal. Shaaban onderschept slim de pass. Labeeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaban onderschept slim de pass. Shaaban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Shaaban speelt de bal door. Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayed geeft een hoge lob. Shafiq is nu in balbezit. Shafiq schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shaheen passt de bal met de wreef. Ezzat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezzat probeert naar een medespeler te passen. Kamar rent richting de bal. Kamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 46%, mohamedhoms 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rial mdreid - mohamedhoms 0:0

53e minuut.
Ghazi onderschept slim de pass. Abu Mosalam is nu in balbezit. Ghazi onderschept slim de pass. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Labeeb passt de bal zonder na te denken. Shafiq rent richting de bal. Met opzet legt Ezzat zijn tegenspeler op de grond. Ezzat krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Rady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rady geeft een lange en hoge pass. Labeeb controleert de bal met de borst. Kamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hakem is nu in balbezit. Hakem geeft een lange en hoge pass. Abdel Hady controleert de bal met de borst. Fahmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmy draait met de bal, schiet en ... Rahimat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rial mdreid 46%, mohamedhoms 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rial mdreid - mohamedhoms 0:0