Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhuioh The X Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Taha passt de bal zonder na te denken. Sayyid rent richting de bal. Sayyid passt de bal met de wreef. Hakem rent richting de bal. Hakem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Khamees passt de bal zonder na te denken. El-Gayyar is nu in balbezit. El-Halafawy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El-Halafawy krijgt een gele kaart. El-Gayyar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Gayyar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaghloul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zero passt de bal in één keer door. Diab is nu in balbezit. Diab passt de bal in één keer door. Hakem is nu in balbezit. Hakem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jhuioh - The X Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhuioh 52%, The X Team 48%.
jhuioh - The X Team 0:1

56e minuut.
Zaghloul met een harde bal richting middenveld. El-Ghabbour kopt de bal weg. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap. Yahayah probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Diab passt de bal zonder na te denken. Kamel is nu in balbezit. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab onderschept slim de pass. Diab haalt uit met een fantastische trap. Bahgat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhuioh 35%, The X Team 65%.
jhuioh - The X Team 0:1