Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunngye Heemingjo ILoveJesus
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kyu-Lin rent richting de bal. Hwan-Wong onderschept slim de pass. Hwan-Wong passt de bal zonder na te denken. Yang-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tsun-Lo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Lo geeft een hoge lob. Otake rent richting de bal. Hwan-Sun rent richting de bal. Hwan-Sun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Yang-Hyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yang-Chong de bal onder controle te krijgen. Kyung-Lee rent richting de bal. Kyung-Lee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kwon-Hyun met een sublieme pass. Yang-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joon-Doo. Joon-Doo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Joon-Doo rent richting de bal. Hwan-Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Wong passt de bal met de wreef. Yang-Hyu rent richting de bal. Yang-Hyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hwan-Wong geeft een hoge lob. Ling-Choi met een sublieme pass. Kwon-Hyun speelt de bal door. Yang-Hyu rent richting de bal. Yang-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunngye Heemingjo - ILoveJesus 1:0

37e minuut.
Chyu-Young zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hwan-Wong rent richting de bal. Hwan-Wong geeft de bal voor. Yang-Oka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Oka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kyung-Lee passt de bal met de wreef. Hwan-Sun is nu in balbezit. Otake tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otake krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunngye Heemingjo 45%, ILoveJesus 55%.
Chunngye Heemingjo - ILoveJesus 1:0

78e minuut.
Yang-Chong geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chyu-Bum de bal onder controle te krijgen. Chan-Lo rent richting de bal. Kwon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Hyun geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hwan-Wong rent richting de bal. Joon-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Joon-Doo probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Lee is nu in balbezit. Kyung-Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunngye Heemingjo 33%, ILoveJesus 67%.
Chunngye Heemingjo - ILoveJesus 1:0