Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Petardos SCF Heesong
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dae-Kin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Cheng-Hyun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyuong-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Song geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lee-Hyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Lee-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:1

22e minuut.
Hwan-Yang onderschept slim de pass. Jee-Gui is nu in balbezit. Jee-Gui probeert naar een medespeler te passen. Song-Lee is nu in balbezit. Song-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Wang-Sing de bal onder controle te krijgen. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee draait met de bal, schiet en ... Park-Ling bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Lee-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Chong is nu in balbezit. Cheng-Chong passt de bal in één keer door. Lee-Hyung is nu in balbezit. Lee-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:2

36e minuut.
Chan-Song is nu in balbezit. Lee-Lee is nu in balbezit. Chan-Song begaat een overtreding. Chan-Song krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 60%, SCF Heesong 40%.
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:2

46e minuut.
Sung-Doo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tae-Doo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Chan-Song probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Chong passt de bal in één keer door. Lee-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:3

74e minuut.
Uk-Yong geeft een hoge lob. Tae-Doo kopt de bal weg. Klungelig pakt Yang-Sun de bal. Lee-Hyung rent richting de bal. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lee-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Hyun is nu in balbezit. Lee-Hyung onderschept slim de pass. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 51%, SCF Heesong 49%.
Atletico Petardos - SCF Heesong 0:4