Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phenian Team Inch Jangmajo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Park-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Jong onderschept slim de pass. Lo-Jong met een sublieme pass. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu schiet op doel. Kwoon-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenian Team - Inch Jangmajo 0:1

18e minuut.
Ling-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Kwo probeert naar een medespeler te passen. Kwoon-Son met een sublieme pass. Won-Li rent richting de bal. Won-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ling-Li speelt de bal door. Chyu-Yong rent richting de bal. Chyu-Yong passt de bal met de wreef. Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Li draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hwan-Sun onderschept slim de pass. Hwan-Sun probeert naar een medespeler te passen. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenian Team - Inch Jangmajo 0:2

30e minuut.
Won-Song is nu in balbezit. Kwoon-Son onderschept slim de pass. Kwoon-Son probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Won-Li de bal. Won-Li draait met de bal, schiet en ... Byung-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Phenian Team - Inch Jangmajo 1:2

39e minuut.
Hayuon passt de bal zonder na te denken. Won-Li rent richting de bal. Han-Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Yong onderschept slim de pass. Chyu-Yong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phenian Team - Inch Jangmajo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phenian Team 44%, Inch Jangmajo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phenian Team - Inch Jangmajo 2:2

57e minuut.
Kwoon-Hyu controleert de bal met de borst. Kwoon-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kwoon-Hyu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kwoon-Hyu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Li begaat een overtreding. Won-Li krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phenian Team 38%, Inch Jangmajo 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phenian Team - Inch Jangmajo 2:2