Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Petardos Chunngye Heemingjo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Lee-Lee rent richting de bal. Lee-Lee probeert naar een medespeler te passen. Yang-Chong rent richting de bal. Song-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Song-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yang-Chong is nu in balbezit. Jee-Gui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Gui passt de bal in één keer door. Yang-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyu draait met de bal, schiet en ... Cheng-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Shuzuko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyu rent richting de bal. Shuzuko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shuzuko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lo-Cheng probeert naar een medespeler te passen. Yang-Hyu rent richting de bal. Jee-Gui begaat een overtreding. Jee-Gui krijgt een gele kaart. Yang-Hyu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yang-Hyu kan niet meer verder spelen. Hwan-Wong komt het veld opgelopen. Han-Hyung komt bij de bal en schiet. Cheng-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yang-Oka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Oka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yang-Oka speelt de bal door. Hwan-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung draait met de bal, schiet en ... Cheng-Chong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - Chunngye Heemingjo 0:1

21e minuut.
Dae-Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dae-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Lee is nu in balbezit. Lee-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Yang-Oka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Oka geeft een hoge lob. Jee-Hyun controleert de bal met de borst. Hwan-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - Chunngye Heemingjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 57%, Chunngye Heemingjo 43%.
Atletico Petardos - Chunngye Heemingjo 0:2

57e minuut.
Lo-Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Cheng geeft de bal voor. Jee-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Oka is nu in balbezit. Yang-Oka haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hanata met een snelle inworp. Shuzuko is nu in balbezit. Shuzuko geeft een lange en hoge pass. Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 42%, Chunngye Heemingjo 58%.
Atletico Petardos - Chunngye Heemingjo 0:2