Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILoveJesus Pooh-Hang Jangmabuk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kyu-Lin met een sublieme pass. Hikedo rent richting de bal. Hikedo probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Jong is nu in balbezit. Cheng-Jong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kyung-Tae rent richting de bal. Tsun-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Tsun-Lo passt de bal met de wreef. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ILoveJesus - Pooh-Hang Jangmabuk 1:0

38e minuut.
Ling-Cheng met een sublieme pass. Cheng-Jong rent richting de bal. Cheng-Jong draait met de bal, schiet en ... Daar is Yang-Hyung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyung geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Byung-Bum met een sublieme pass. Yang-Hyung is nu in balbezit. Yang-Hyung geeft een lange en hoge pass. Cheng-Jong is nu in balbezit. Cheng-Jong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILoveJesus 60%, Pooh-Hang Jangmabuk 40%.
ILoveJesus - Pooh-Hang Jangmabuk 1:0

56e minuut.
Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Sin geeft de bal voor. Cheng-Jong rent richting de bal. Cheng-Jong draait met de bal, schiet en ... Ling-Choi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Byung-Bum met een sublieme pass. Yang-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyung passt de bal zonder na te denken. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kyung-Ho passt de bal in één keer door. Cheng-Jong is nu in balbezit. Ling-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Cheng schiet op doel. Kwoon-Li probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Kyung-Tae de bal onder controle te krijgen. Chyu-Bum rent richting de bal. Chyu-Bum met een sublieme pass. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ... Joon-Kun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILoveJesus 51%, Pooh-Hang Jangmabuk 49%.
ILoveJesus - Pooh-Hang Jangmabuk 1:0