Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunngye Heemingjo Phenian Team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Kwoon-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Hyung met een sublieme pass. Yang-Hyu rent richting de bal. Yang-Hyu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Han-Hyung kopt de bal weg. Daar is Kwoon-Son, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyu schiet op doel. Kwoon-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Yang-Oka geeft de bal voor. Chyu-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Young passt de bal zonder na te denken. Yang-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Hyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunngye Heemingjo 48%, Phenian Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunngye Heemingjo - Phenian Team 0:0

48e minuut.
Won-Li schiet op doel. Otake met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ling-Li zal de hoekschop nemen. Doyashi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otake bereikt de bal nog maar net als eerste. Otake geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ling-Li zal de hoekschop nemen. Won-Li springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Inworp. Yang-Oka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Han-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung schiet op doel. Chyu-Young kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doyashi kopt de bal weg. Kwoon-Son is nu in balbezit. Kwoon-Son speelt de bal door. Lo-Jong rent richting de bal. Lo-Jong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ling-Li raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Choi-Kim komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Choi-Kim rent richting de bal. Choi-Kim geeft een lange en hoge pass. Han-Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Won-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunngye Heemingjo 65%, Phenian Team 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunngye Heemingjo - Phenian Team 0:0