Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Petardos Inch Jangmajo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Yang-Sun met een harde bal richting middenveld. Chiu kopt de bal weg. Han-Hyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Han-Hyu schiet op doel. Yang-Sun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hayuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyung onderschept slim de pass. Jee-Kyung met een sublieme pass. Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chiu rent richting de bal. Shuzuko onderschept slim de pass. Shuzuko speelt de bal door. Lee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Han-Song speelt de bal door. Han-Hyu is nu in balbezit. Won-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Song haalt uit met een fantastische trap. Jee-Hyun probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - Inch Jangmajo 0:1

40e minuut.
Yang-Sun met een sublieme pass. Kwoon-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanata begaat een overtreding. Kwoon-Park is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Yang-Sun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoon-Park met de inworp. Daar is Won-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Song haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 59%, Inch Jangmajo 41%.
Atletico Petardos - Inch Jangmajo 0:1

52e minuut.
Dae-Kin onderschept slim de pass. Dae-Kin speelt de bal door. Daar is Song-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Lee haalt uit met een fantastische trap. Byung-Kun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Petardos - Inch Jangmajo 1:1

57e minuut.
Han-Song speelt de bal door. Won-Song rent richting de bal. Won-Song passt de bal met de wreef. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dae-Kin speelt de bal door. Lee-Lee probeert de bal aan de voet te houden. Tsun-Kim is nu in balbezit. Han-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Song geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Han-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Gui passt de bal met de wreef. Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hanata probeert naar een medespeler te passen. Chiu is nu in balbezit. Chiu geeft een hoge lob. Han-Hyu kan de bal niet met de borst controleren. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hanata geeft de bal voor. Klungelig pakt Park-Ying de bal. Dae-Kin begaat een overtreding. Dae-Kin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 45%, Inch Jangmajo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Petardos - Inch Jangmajo 1:1