Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Mingbuk SCF Heesong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Sung-Doo onderschept slim de pass. Sung-Doo probeert naar een medespeler te passen. Park-Song is nu in balbezit. Lee-Hyung rent richting de bal. Lee-Hyung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF Mingbuk - SCF Heesong 0:1

38e minuut.
Hayun passt de bal zonder na te denken. Sung-Doo rent richting de bal. Sun-Yo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Doo onderschept slim de pass. Sung-Doo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Amakate verovert de bal door een tackle van achteren. Tae-Bum met een sublieme pass. Amakate is nu in balbezit. Lee-Hyung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Hyung schiet op doel. Lee-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Mingbuk - SCF Heesong 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Mingbuk 44%, SCF Heesong 56%.
KF Mingbuk - SCF Heesong 0:2

47e minuut.
Hwan passt de bal zonder na te denken. Chan-Song rent richting de bal. Chan-Song passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Kwoon-Choi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sun-Yo passt de bal met de wreef. Tae-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Song maakt een afschuwelijke overtreding. Park-Song krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Cheng-Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Hyun met een sublieme pass. Lee-Hyung rent richting de bal. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Amakate met de inworp. Kwoon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Song geeft een hoge lob. Wang-Song springt en kopt de bal. Park-Ling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Mingbuk - SCF Heesong 1:2

76e minuut.
Park-Song kopt de bal weg. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Kwoon-Choi passt de bal met de wreef. Wang-Song rent richting de bal. Wang-Song haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hayun rent richting de bal. Hayun probeert naar een medespeler te passen. Lee-Hyung rent richting de bal. Lee-Hyung schiet op doel. Lee-Song probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Mingbuk 38%, SCF Heesong 62%.
KF Mingbuk - SCF Heesong 1:2