Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Mingbuk Atletico Petardos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Jee-Kyung met een sublieme pass. Song-Lee rent richting de bal. Amakate onderschept slim de pass. Lee-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Mingbuk - Atletico Petardos 0:1

31e minuut.
Dae-Kin heeft problemen om de bal te vangen. Dae-Kin probeert naar een medespeler te passen. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee schiet op doel. Lee-Song probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Mingbuk - Atletico Petardos 0:2

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lee-Song niet meer kan verder spelen. Byung-Kuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Mingbuk 53%, Atletico Petardos 47%.
KF Mingbuk - Atletico Petardos 0:2

47e minuut.
Sun-Yo geeft een hoge lob. Inworp. Dae-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Lee rent richting de bal. Lee-Lee geeft een lange en hoge pass. Byung-Kuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Jee-Hyun geeft een lange en hoge pass. Cheng-Kin rent richting de bal. Cheng-Kin passt de bal zonder na te denken. Wang-Song is nu in balbezit. Wang-Song draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jee-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Jee-Gui geeft een lange en hoge pass. Hwan heeft problemen om de bal te vangen. Song-Lee is nu in balbezit. Song-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Amakate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Lee rent richting de bal. Lee-Lee met een sublieme pass. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee schiet op doel. Byung-Kuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Mingbuk 52%, Atletico Petardos 48%.
KF Mingbuk - Atletico Petardos 0:2