Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Petardos KF Mingbuk
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Amakate is nu in balbezit. Jee-Gui is nu in balbezit. Jee-Gui probeert naar een medespeler te passen. Song-Lee is nu in balbezit. Song-Lee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 1:0

6e minuut.
Daar is Tae-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Song rent richting de bal. Shuzuko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shuzuko krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cheng-Chong met een harde bal richting middenveld. Lee-Lee kopt de bal weg. Daar is Hwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Song-Lee onderschept slim de pass. Song-Lee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 2:0

12e minuut.
Dae-Kin met een sublieme pass. Lee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Lee passt de bal in één keer door. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kwoon-Song is nu in balbezit. Kwoon-Song passt de bal in één keer door. Amakate bereikt de bal nog maar net als eerste. Amakate geeft een hoge lob. Daar is Yang-Sun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wang-Song rent richting de bal. Wang-Song draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 2:1

29e minuut.
Lee-Lee speelt de bal door. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Wang-Song is nu in balbezit. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Kwoon-Choi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 2:2

30e minuut.
Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi met een sublieme pass. Hwan-Yang rent richting de bal. Kwoon-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Song schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Amakate bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Lee met een sublieme pass. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cheng-Kin met de inworp. Park-Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Ling passt de bal met de wreef. Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kwoon-Choi passt de bal in één keer door. Daar is Jee-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Song rent richting de bal. Wang-Song draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yang-Sun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Park-Ling neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Yang-Sun trapt de bal weg van het doel. Amakate kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 56%, KF Mingbuk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Petardos - KF Mingbuk 2:2

47e minuut.
Park-Ling geeft een lange en hoge pass. Dae-Kin rent richting de bal. Dae-Kin passt de bal in één keer door. Song-Lee is nu in balbezit. Song-Lee draait met de bal, schiet en ... Lee-Song verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 3:2

65e minuut.
Hanata kopt de bal weg. Wang-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi schiet op doel. Yang-Sun probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Petardos - KF Mingbuk 3:3

68e minuut.
Klungelig pakt Song-Lee de bal. Lee-Lee is nu in balbezit. Song-Lee rent richting de bal. Song-Lee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Lee-Lee is nu in balbezit. Lee-Lee passt de bal zonder na te denken. Hwan is nu in balbezit. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Petardos 43%, KF Mingbuk 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Petardos - KF Mingbuk 3:3