Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Jangmajo SCF Heesong
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwoon-Park geeft de bal voor. Daar is Sung-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Han-Song met een sublieme pass. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Uk-Yong geeft een hoge lob. Lee-Hyung is nu in balbezit. Tsun-Kim rent richting de bal. Lee-Hyung verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Hyung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Han-Song geeft een lange en hoge pass. Cheng-Hyun kopt de bal weg. Park-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Song kan de bal niet met de borst controleren. Park-Song haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Byung-Kun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - SCF Heesong 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Sung-Doo de bal. Park-Ying verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Ying geeft een lange en hoge pass. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Park-Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 52%, SCF Heesong 48%.
Inch Jangmajo - SCF Heesong 0:1

59e minuut.
Kyuong-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiu geeft de bal voor. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Won-Song rent richting de bal. Han-Hyu rent richting de bal. Won-Song is nu in balbezit. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kyuong-Song geeft een lange en hoge pass. Sung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Doo passt de bal in één keer door. Lee-Hyung is nu in balbezit. Lee-Hyung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - SCF Heesong 0:2

72e minuut.
Daar is Won-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee-Hyung rent richting de bal. Met opzet legt Won-Song zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Won-Song moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Won-Song schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 54%, SCF Heesong 46%.
Inch Jangmajo - SCF Heesong 0:2