Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pooh-Hang Jangmabuk Atletico Petardos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kwon-Kwon passt de bal zonder na te denken. Cheng-Jong rent richting de bal. Jee-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Jong onderschept slim de pass. Cheng-Jong schiet op doel. Cheng-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap. Jee-Hyun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - Atletico Petardos 1:0

18e minuut.
Inworp. Ling-Sin met de inworp. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ... Jee-Hyun kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Yang-Sun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ling-Sin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cheng-Doo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 36%, Atletico Petardos 64%.
Pooh-Hang Jangmabuk - Atletico Petardos 1:0

60e minuut.
Dae-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dae-Sun met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheng-Jong de bal. Cheng-Jong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pooh-Hang Jangmabuk - Atletico Petardos 2:0

72e minuut.
Kwon-Kwon is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jee-Kyung met een snelle inworp. Klungelig pakt Lee-Lee de bal. Lee-Lee haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Jee-Gui de bal. Dae-Sun met een sublieme pass. Jee-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo onderschept slim de pass. Cheng-Doo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pooh-Hang Jangmabuk 41%, Atletico Petardos 59%.
Pooh-Hang Jangmabuk - Atletico Petardos 2:0