Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ILoveJesus KF Mingbuk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Tsun-Lo onderschept slim de pass. Tsun-Lo probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Lee draait met de bal, schiet en ... Lee-Song werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ILoveJesus - KF Mingbuk 1:0

18e minuut.
Kyu-Lin speelt de bal door. Klungelig pakt Kwoon-Choi de bal. Kwoon-Choi met een sublieme pass. Wang-Song rent richting de bal. Wang-Song draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tsun-Lo passt de bal met de wreef. Kyung-Lee rent richting de bal. Hwan onderschept slim de pass. Tsun-Lo onderschept slim de pass. Tsun-Lo draait met de bal, schiet en ... Lee-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Choi speelt de bal door. Daar is Wang-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang-Song schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tae-Bum is nu in balbezit. Kyung-Ho onderschept slim de pass. Kyung-Ho met een sublieme pass. Tsun-Lo is nu in balbezit. Tsun-Lo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tsun-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Tsun-Lo passt de bal zonder na te denken. Chyu-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Bum probeert naar een medespeler te passen. Kyung-Lee is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ILoveJesus - KF Mingbuk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILoveJesus 40%, KF Mingbuk 60%.
ILoveJesus - KF Mingbuk 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Amakate de bal. Amakate probeert naar een medespeler te passen. Tae-Bum rent richting de bal. Tsun-Lo verovert de bal door een tackle van achteren. Tsun-Lo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wang-Song is nu in balbezit. Tsun-Song onderschept slim de pass. Tsun-Song met een sublieme pass. Kyung-Lee is nu in balbezit. Kyung-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ILoveJesus - KF Mingbuk 3:0

55e minuut.
Kwoon-Song rent richting de bal. Kwoon-Song geeft de bal voor. Tae-Bum rent richting de bal. Tae-Bum haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wang-Song de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kyu-Lin rent richting de bal. Kwoon-Choi is nu in balbezit. Kyung-Ho is nu in balbezit. Kwoon-Choi onderschept slim de pass. Kwoon-Choi haalt uit met een fantastische trap. Ling-Choi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Sun-Yo de bal. Tsun-Lo is nu in balbezit. Sun-Yo is nu in balbezit. Tsun-Lo is nu in balbezit. Tsun-Lo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kyung-Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Choi onderschept slim de pass. Kwoon-Choi probeert naar een medespeler te passen. Wang-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Song schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kwoon-Choi is nu in balbezit. Wang-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyung-Ho onderschept slim de pass. Kwoon-Choi rent richting de bal. Kwoon-Choi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ILoveJesus 59%, KF Mingbuk 41%.
ILoveJesus - KF Mingbuk 3:0