Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inch Jangmajo Chunngye Heemingjo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyung onderschept slim de pass. Han-Hyung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tsun-Kim de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Han-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Park verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Park geeft een hoge lob. Han-Hyu is nu in balbezit. Han-Hyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Han-Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Won-Song rent richting de bal. Lo-Cheng rent richting de bal. Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song draait met de bal, schiet en ... Park-Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Won-Song rent richting de bal. Won-Song passt de bal in één keer door. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - Chunngye Heemingjo 1:0

23e minuut.
Han-Hyung met een sublieme pass. Park-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Young tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chyu-Young krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Won-Song passt de bal zonder na te denken. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Otake rent richting de bal. Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inch Jangmajo - Chunngye Heemingjo 2:0

42e minuut.
Han-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Park is nu in balbezit. Kwoon-Park speelt de bal door. Won-Song rent richting de bal. Won-Song haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chan-Lo rent richting de bal. Hwan-Sun onderschept slim de pass. Hwan-Sun geeft een lange en hoge pass. Han-Hyu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 47%, Chunngye Heemingjo 53%.
Inch Jangmajo - Chunngye Heemingjo 2:0

53e minuut.
Han-Hyung met een sublieme pass. Yang-Hyu is nu in balbezit. Chiu is nu in balbezit. Yang-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Hyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kwon-Hyun heeft problemen om de bal te vangen. Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song met een sublieme pass. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chan-Lo is nu in balbezit. Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song passt de bal zonder na te denken. Hwan-Sun rent richting de bal. Hwan-Sun geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Tsun-Kim kopt de bal weg. Han-Song rent richting de bal. Han-Song passt de bal met de wreef. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tsun-Kim geeft een hoge lob. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Soo rent richting de bal. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Park-Ying geeft een lange en hoge pass. Tae-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inch Jangmajo 45%, Chunngye Heemingjo 55%.
Inch Jangmajo - Chunngye Heemingjo 2:0