Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:02
  • Competitiewedstrijd: Virslīga
  • Stadion: SK Puikas Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 25894
SK Puikas Rigas Harvesters of Sorrow
Second level Tactiek 2
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten solid
formidable Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Stolpe kopt de bal weg. Dicu rent richting de bal. Dicu met een sublieme pass. Markarov rent richting de bal. Markarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vestermans kopt de bal weg. Freidainis is nu in balbezit. Freidainis probeert naar een medespeler te passen. Serģis heeft problemen om de bal te vangen. Serģis schiet op doel. Ostiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Serģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicu is nu in balbezit. Dicu passt de bal in één keer door. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lediņš rent richting de bal. Nuytinck verovert de bal door een tackle van achteren. Nuytinck draait met de bal, schiet en ... Zeltkalis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Nuytinck is nu in balbezit. Nuytinck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Rigas Harvesters of Sorrow 1:0

30e minuut.
Markarov rent richting de bal. Markarov passt de bal met de wreef. Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuytinck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bohdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dzidrvaldis is nu in balbezit. Dzidrvaldis probeert naar een medespeler te passen. Serģis rent richting de bal. Serģis draait met de bal, schiet en ... Ostiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dziedonis onderschept slim de pass. Dziedonis met een sublieme pass. Francuz met een sublieme pass. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 42%, Rigas Harvesters of Sorrow 58%.
SK Puikas - Rigas Harvesters of Sorrow 1:0

52e minuut.
Dicu passt de bal in één keer door. Ghyse rent richting de bal. Ghyse passt de bal met de wreef. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ðordić geeft de bal voor. Vestermans is nu in balbezit. Vestermans met een sublieme pass. Aldiņš geeft de bal voor. Markarov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Dicu rent richting de bal. Dziedonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldiņš rent richting de bal. Aldiņš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Lediņš kopt de bal weg. Ghyse bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestermans rent richting de bal. Ghyse verovert de bal door een tackle van achteren. Ghyse geeft een hoge lob. Zeltkalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Dzidrvaldis onderschept slim de pass. Dzidrvaldis speelt de bal door. Druvjānis bereikt de bal nog maar net als eerste. Druvjānis geeft de bal voor. Freidainis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Uhrin heeft problemen om de bal te vangen. Dicu is nu in balbezit. Dicu speelt de bal door. Nuytinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuytinck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Puikas - Rigas Harvesters of Sorrow 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Puikas 43%, Rigas Harvesters of Sorrow 57%.
SK Puikas - Rigas Harvesters of Sorrow 2:0