Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chonburi cfdffsdfsdfsdfsfsd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Che Ho geeft een hoge lob. Buranakarn rent richting de bal. Buranakarn passt de bal zonder na te denken. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - cfdffsdfsdfsdfsfsd 1:0

16e minuut.
Khampeeranon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit onderschept slim de pass. Kasemsombat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tonvisit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonvisit zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit verovert de bal door een tackle van achteren. Tonvisit geeft een lange en hoge pass. bin Saad is nu in balbezit. bin Saad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ying Soo speelt de bal door. Tonvisit rent richting de bal. Tonvisit met een sublieme pass. bin Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jia-Jun bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Jun probeert naar een medespeler te passen. Phumsukho speelt de bal door. Ying Soo is nu in balbezit. Ying Soo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wekkawet verovert de bal door een tackle van achteren. Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhi verovert de bal door een tackle van achteren. Wekkawet onderschept slim de pass. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Buranakarn is nu in balbezit. Buranakarn met een sublieme pass. Wekkawet rent richting de bal. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaimun de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 49%, cfdffsdfsdfsdfsfsd 51%.
chonburi - cfdffsdfsdfsdfsfsd 1:0

53e minuut.
Gocher-san kopt de bal weg. bin Saad heeft problemen om de bal te vangen. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Saad onderschept slim de pass. bin Saad draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Che Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Ho passt de bal met de wreef. Jaimun is nu in balbezit. Wekkawet verovert de bal door een tackle van achteren. Wekkawet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - cfdffsdfsdfsdfsfsd 2:0

82e minuut.
Tsai-Hung is nu in balbezit. Ying Soo onderschept slim de pass. Tsai-Hung maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tsai-Hung moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tsai-Hung schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ying Soo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonvisit zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Khampeeranon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - cfdffsdfsdfsdfsfsd 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 49%, cfdffsdfsdfsdfsfsd 51%.
chonburi - cfdffsdfsdfsdfsfsd 2:1