Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patompong เ้เ
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Chaimongkol is nu in balbezit. Dinthai verovert de bal door een tackle van achteren. Dinthai speelt de bal door. Klungelig pakt Cunnan de bal. Cunnan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daohui probeert naar een medespeler te passen. Tsu-Fung kopt de bal weg. Daar is Boonsanong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachomprasart is nu in balbezit. Khachomprasart schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
patompong - เ้เ 0:1

18e minuut.
Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen geeft een lange en hoge pass. Woon heeft problemen om de bal te vangen. Khachomprasart rent richting de bal. Khachomprasart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chaimongkol passt de bal zonder na te denken. Daar is Tsu-Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsu-Fung speelt de bal door. Khachomprasart rent richting de bal. Khachomprasart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wongthong onderschept slim de pass. Wongthong probeert naar een medespeler te passen. Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachomprasart verovert de bal door een tackle van achteren. Khachomprasart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patompong 49%, เ้เ 51%.
patompong - เ้เ 0:1

52e minuut.
Tsu-Fung kopt de bal weg. Dinthai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinthai passt de bal in één keer door. Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunnan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
patompong - เ้เ 1:1

56e minuut.
Thanapaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijmongkolsak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruengpaisanbumrung rent richting de bal. Kijmongkolsak verovert de bal door een tackle van achteren. Kijmongkolsak schiet op doel. Daohui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Chaimongkol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nonpakdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kijmongkolsak de bal. Kijmongkolsak geeft de bal voor. Daohui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deejaroen geeft de bal voor. Boonsanong probeert de bal aan de voet te houden. Haidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidong geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Haidong speelt de bal door. Klungelig pakt Tsu-Fung de bal. Dinthai maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dinthai naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patompong 47%, เ้เ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
patompong - เ้เ 1:1