Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
เ้เ patompong
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


22e minuut.
Nonpakdi rent richting de bal. Kitsuwan verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsuwan speelt de bal door. Wisutkasern rent richting de bal. Wisutkasern haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
เ้เ - patompong 1:0

32e minuut.
Wongthong is nu in balbezit. Chaimongkol verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsuwan rent richting de bal. Kitsuwan draait met de bal, schiet en ... Poonsak Tawatchai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
เ้เ - patompong 2:0

36e minuut.
Nonpakdi met een snelle inworp. Wongthong bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitsuwan. Kitsuwan krijgt een gele kaart. Wongthong roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wongthong kan niet meer verder spelen. Deyong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เ้เ 42%, patompong 58%.
เ้เ - patompong 2:0

52e minuut.
Chaimongkol geeft de bal voor. Klungelig pakt Boonsanong de bal. Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan haalt uit met een fantastische trap. Poonsak Tawatchai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
เ้เ - patompong 3:0

55e minuut.
Mali rent richting de bal. Mali passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haidong de bal. Cunnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kitsuwan probeert de bal aan de voet te houden. Wisutkasern is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bumroongmitr. Bumroongmitr krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kitsuwan is nu in balbezit. Kitsuwan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Woon de bal onder controle te krijgen. Wisutkasern rent richting de bal. Wisutkasern draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เ้เ 51%, patompong 49%.
เ้เ - patompong 3:0