Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thapsakae city chonburi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Nung Cha met een snelle inworp. Kitti geeft een lange en hoge pass. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Charoensabmahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin is nu in balbezit. Nung Cha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nung Cha krijgt een gele kaart. Kangjin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kangjin kan niet meer verder spelen. Tuntitanasup komt het veld opgelopen. Suwannakeeree neemt de penalty, wat een uithaal! Liwen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tsai-Hung met een snelle inworp. Che Ho rent richting de bal. Che Ho speelt de bal door. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tsai-Hung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chusri met de inworp. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
thapsakae city - chonburi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thapsakae city 49%, chonburi 51%.
thapsakae city - chonburi 1:0

53e minuut.
Suwannakeeree heeft problemen om de bal te vangen. Che Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Ho geeft een hoge lob. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet haalt uit met een fantastische trap. Thongkum bokst de bal weg.

57e minuut.
Che Ho probeert de bal aan de voet te houden. Tuntitanasup rent richting de bal. Tuntitanasup passt de bal zonder na te denken. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Mali rent richting de bal. Mali probeert naar een medespeler te passen. Nung Cha rent richting de bal. Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thapsakae city - chonburi 2:0

70e minuut.
Che Ho speelt de bal door. Nung Cha is nu in balbezit. Nung Cha passt de bal in één keer door. Buranakarn is nu in balbezit. Buranakarn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nung Cha rent richting de bal. Mali is nu in balbezit. Mali passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tianphosuwan de bal. Paal!

78e minuut.
Boyu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tianphosuwan de bal. Tuntitanasup bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuntitanasup draait met de bal, schiet en ... Tianphosuwan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsai-Hung de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chusri neemt de hoekschop. Jaruchinda is nu in balbezit. Jaruchinda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thapsakae city 28%, chonburi 72%.
thapsakae city - chonburi 2:0