Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chonburi OliverHERE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jaruchinda met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maneechote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Che Ho rent richting de bal. Che Ho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun. Kitti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Klungelig pakt Li de bal. Buranakarn onderschept slim de pass. Buranakarn met een sublieme pass. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - OliverHERE 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 41%, OliverHERE 59%.
chonburi - OliverHERE 1:0

51e minuut.
Yau Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Che Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Che Ho passt de bal in één keer door. Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wekkawet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
bin Suparman met een snelle inworp. Rahmen rent richting de bal. Rahmen geeft een lange en hoge pass. Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chonburi - OliverHERE 1:1

63e minuut.
Kasemsombat geeft een lange en hoge pass. Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Li. Li krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Thunyasiri geeft de bal voor. Klungelig pakt Buranakarn de bal. Buranakarn probeert naar een medespeler te passen. Wekkawet is nu in balbezit. Wekkawet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Wekkawet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranakarn rent richting de bal. Wekkawet rent richting de bal. Buranakarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranakarn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chonburi - OliverHERE 2:1

77e minuut.
Chun probeert naar een medespeler te passen. Rahmen is nu in balbezit. Rahmen met een sublieme pass. Chang Shik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chang Shik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chonburi 50%, OliverHERE 50%.
chonburi - OliverHERE 2:1