Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
เ้เ aor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kuo chuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsuwan is nu in balbezit. Siriwi rent richting de bal. Kitsuwan onderschept slim de pass. Kitsuwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kitsuwan probeert de bal aan de voet te houden. Kuo chuan rent richting de bal. Kuo chuan passt de bal in één keer door. Baifu rent richting de bal. Baifu schiet op doel. Daohui bokst de bal weg.

8e minuut.
Jaruchinda geeft de bal voor. Klungelig pakt Haidong de bal. Wongthatip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wongthatip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Siriwi passt de bal in één keer door. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wongthatip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baifu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jaruchinda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaimongkol is nu in balbezit. Siriwi is nu in balbezit. Chaimongkol verovert de bal door een tackle van achteren. Chaimongkol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
เ้เ - aor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เ้เ 44%, aor 56%.
เ้เ - aor 1:0

49e minuut.
Siriwi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanapaiboon. Siriwi raakt geblesseerd tijdens het duel. Siriwi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wongthatip krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Siriattana rent richting de bal. Sangkamalai is nu in balbezit. Sangkamalai probeert naar een medespeler te passen. Wisutkasern bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisutkasern haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sangkamalai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haidong bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidong speelt de bal door. Wisutkasern is nu in balbezit. Wisutkasern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kuo chuan verovert de bal door een tackle van achteren. Srisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Srisa passt de bal met de wreef. Jaruchinda is nu in balbezit. Jaruchinda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: เ้เ 42%, aor 58%.
เ้เ - aor 1:0
aor