Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Potatoes Fanatical Ducks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Omondi onderschept slim de pass. Omondi speelt de bal door. Kinyor speelt de bal door. Origi rent richting de bal. Origi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Kimutai de bal. Omondi rent richting de bal. Kimutai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kimutai krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusweti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murunga raakt geblesseerd tijdens het duel. Kimutai met een snel genomen vrije trap. Murunga rent richting de bal. Murunga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ngetich probeert naar een medespeler te passen. Murunga rent richting de bal. Akida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murunga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ndugo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Potatoes - Fanatical Ducks 1:0

42e minuut.
Akida passt de bal met de wreef. Ndugo probeert de bal met de borst te controleren. Ndugo met een sublieme pass. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Murunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kimutai probeert naar een medespeler te passen. Munandi rent richting de bal. Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi onderschept slim de pass. Munandi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 56%, Fanatical Ducks 44%.
Bohemian Potatoes - Fanatical Ducks 1:0

47e minuut.
Omondi passt de bal zonder na te denken. Lelel is nu in balbezit. Lelel passt de bal met de wreef. Munandi is nu in balbezit. Munandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kitutele probeert naar een medespeler te passen. Omondi probeert naar een medespeler te passen. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele verovert de bal door een tackle van achteren. Kitutele speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 51%, Fanatical Ducks 49%.
Bohemian Potatoes - Fanatical Ducks 1:0