Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POPO azulgranas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Pamies is nu in balbezit. Rendueles onderschept slim de pass. Rendueles geeft een lange en hoge pass. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Igor trapt de bal weg van het doel. Vallecillo rent richting de bal. Vallecillo speelt de bal door. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista schiet op doel. Benito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
POPO - azulgranas 1:0

19e minuut.
Rendueles passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Baldé de bal onder controle te krijgen. Ramiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé is nu in balbezit. Baldé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Refollo heeft problemen om de bal te vangen. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Davila probeert naar een medespeler te passen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POPO 45%, azulgranas 55%.
POPO - azulgranas 1:0

52e minuut.
Ramiro is nu in balbezit. Ramiro passt de bal zonder na te denken. Vallecillo is nu in balbezit. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pamies rent richting de bal. Rendueles verovert de bal door een tackle van achteren. Rendueles speelt de bal door. Cueva is nu in balbezit. Cueva geeft de bal voor. Covarrubias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Vallecillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallecillo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramiro de bal. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel. Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POPO 53%, azulgranas 47%.
POPO - azulgranas 1:0