Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guatemalteco los lobos negros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Vadia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Davila de bal. Davila met een sublieme pass. Klungelig pakt Tena de bal. Tena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vaya is nu in balbezit. Beltran onderschept slim de pass. Beltran geeft een lange en hoge pass. Tejero is nu in balbezit. Tejero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Telleria passt de bal in één keer door. Algarra geeft een hoge lob. Parada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemalteco 62%, los lobos negros 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guatemalteco - los lobos negros 0:0

50e minuut.
Inworp. Algarra met een snelle inworp. Tejero verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Telleria de bal onder controle te krijgen. Tena is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
guatemalteco - los lobos negros 1:0

56e minuut.
Algarra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Algarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tena is nu in balbezit. Tena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tejero rent richting de bal. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Davila geeft de bal voor. Tena is nu in balbezit. Tena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cuadrado geeft een hoge lob. Inworp. Ruiz met de inworp. Beltran rent richting de bal. Beltran geeft de bal voor. Coscujuela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemalteco 44%, los lobos negros 56%.
guatemalteco - los lobos negros 1:0