Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guatemalteco Los Papis FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla geeft een lange en hoge pass. Cozar is nu in balbezit. Tena verovert de bal door een tackle van achteren. Tena draait met de bal, schiet en ... Cruz bokst de bal weg.

15e minuut.
Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Davila geeft een lange en hoge pass. Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hurtarte passt de bal met de wreef. Telleria is nu in balbezit. Corral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telleria raakt geblesseerd tijdens het duel. Telleria neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruz bokst de bal weg.

21e minuut.
Tena is nu in balbezit. Farrera rent richting de bal. Tena verovert de bal door een tackle van achteren. Tena draait met de bal, schiet en ... Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria passt de bal met de wreef. Tena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena haalt uit met een fantastische trap. Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guatemalteco - Los Papis FC 1:0

25e minuut.
Tena bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Padilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cruz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria passt de bal in één keer door. Tena is nu in balbezit. Tena schiet op doel. Na een snelle pass probeert Farrera de bal onder controle te krijgen. Paal!

45e minuut.
Davila probeert naar een medespeler te passen. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria passt de bal in één keer door. Tena heeft problemen om de bal te vangen. Tena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemalteco 37%, Los Papis FC 63%.
guatemalteco - Los Papis FC 1:0

49e minuut.
Padilla met de inworp. Telleria is nu in balbezit. Escorza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telleria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telleria kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
guatemalteco - Los Papis FC 2:0

54e minuut.
Telleria is nu in balbezit. Coutińo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telleria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telleria neemt de penalty, wat een uithaal! Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guatemalteco - Los Papis FC 3:0

56e minuut.
Telleria speelt de bal door. Tena rent richting de bal. Escorza rent richting de bal. Tena verovert de bal door een tackle van achteren. Tena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria speelt de bal door. Tena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena schiet op doel. Cruz bokst de bal weg. Klungelig pakt Corral de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Farrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telleria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telleria neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Teruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teruel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guatemalteco 35%, Los Papis FC 65%.
guatemalteco - Los Papis FC 3:0