Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El emocorre emocorre los lobos negros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 12.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Baldé is nu in balbezit. Baldé geeft de bal voor. Paton heeft problemen om de bal te vangen. Paton schiet op doel. Saenz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Andreu met een sublieme pass. Baldé is nu in balbezit. Baldé draait met de bal, schiet en ... Saenz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El emocorre emocorre - los lobos negros 0:1

6e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Cotorro is nu in balbezit. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Parada rent richting de bal. Davila onderschept slim de pass. Enriquez met een sublieme pass. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Vadia verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echenique met de inworp. Cubillos rent richting de bal. Cubillos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Recatala is nu in balbezit. Recatala met een sublieme pass. Villavicencio speelt de bal door. Baldé is nu in balbezit. Baldé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Castro is nu in balbezit. Sanabria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Castro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El emocorre emocorre 48%, los lobos negros 52%.
El emocorre emocorre - los lobos negros 0:1

68e minuut.
Baldé kan de bal niet met de borst controleren. Igor is nu in balbezit. Baldé schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baldé krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Echenique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recatala is nu in balbezit. Recatala geeft een hoge lob. Baldé is nu in balbezit. Baldé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El emocorre emocorre - los lobos negros 0:2

84e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila geeft de bal voor. Cotorro is nu in balbezit. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El emocorre emocorre 59%, los lobos negros 41%.
El emocorre emocorre - los lobos negros 0:2