Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tauro chiriqui
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Blades heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalin Miller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonzalin Miller krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter geeft een lange en hoge pass. Velardo kopt de bal weg. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tauro - chiriqui 0:1

8e minuut.
Gaitán met een sublieme pass. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jayo geeft een lange en hoge pass. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tauro - chiriqui 1:1

14e minuut.
Olmos speelt de bal door. Gonzalin Miller rent richting de bal. Gonzalin Miller speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pérez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Velardo passt de bal met de wreef. Cerezo speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mitre met een sublieme pass. Fax is nu in balbezit. Fax passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal in één keer door. Blades rent richting de bal. Blades schiet op doel. Rathburn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tauro - chiriqui 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauro 44%, chiriqui 56%.
tauro - chiriqui 2:1

67e minuut.
Goodin probeert naar een medespeler te passen. Blades is nu in balbezit. Olmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades onderschept slim de pass. Blades haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Velardo geeft de bal voor. Agüero probeert de bal aan de voet te houden. Goodin verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalin Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalin Miller haalt uit met een fantastische trap. Padilla bokst de bal weg.

88e minuut.
Velardo is nu in balbezit. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre geeft een lange en hoge pass. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauro 47%, chiriqui 53%.
tauro - chiriqui 2:1