Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
meto wawenay
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Gálvez is nu in balbezit. Gálvez geeft de bal voor. Inworp. Baloy met een snelle inworp. Duarte geeft de bal voor. Góndola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 37%, wawenay 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - wawenay 0:0

60e minuut.
Frade geeft de bal voor. Abrego kopt de bal weg. Murillo rent richting de bal. Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcom geeft de bal voor. Pereira bokst de bal weg.

70e minuut.
Flores met een harde bal richting middenveld. Norato De Frías rent richting de bal. Cabal maakt een afschuwelijke overtreding. Cabal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Klungelig pakt Phillips de bal. Gaitán rent richting de bal. Phillips maakt een afschuwelijke overtreding. Phillips krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Pusey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malcom rent richting de bal. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías schiet op doel. Góndola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 39%, wawenay 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - wawenay 0:0