Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawenay meto
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Pusey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusey passt de bal met de wreef. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Norato De Frías is nu in balbezit. Cabal verovert de bal door een tackle van achteren. Cabal speelt de bal door. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre haalt uit met een fantastische trap. Pereira bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pusey is nu in balbezit. Pusey passt de bal in één keer door. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - meto 0:1

20e minuut.
Frade rent richting de bal. Frade geeft een hoge lob. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Mitre is nu in balbezit. Mitre schiet op doel. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palacios rent richting de bal. Palacios geeft een hoge lob. Solanilla kopt de bal weg. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cabal heeft problemen om de bal te vangen. Baloy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arenas met de inworp. Gaitán is nu in balbezit. Solanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Frade met een sublieme pass. Pusey rent richting de bal. Pusey passt de bal met de wreef. Mitre rent richting de bal. Mitre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 70%, meto 30%.
wawenay - meto 0:1

78e minuut.
Baloy rent richting de bal. Zepeda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabal. Cabal krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Baloy is nu in balbezit. Baloy speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo passt de bal in één keer door. Arenas is nu in balbezit. Pusey verovert de bal door een tackle van achteren. Pusey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 60%, meto 40%.
wawenay - meto 0:1