Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
democrativo wawenay
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Norato De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
democrativo - wawenay 0:1

11e minuut.
Hurane geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaitán met de inworp. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
democrativo - wawenay 0:2

20e minuut.
Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Schmid verovert de bal door een tackle van achteren. Schmid speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alzuru passt de bal zonder na te denken. Arenas rent richting de bal. Jiménez begaat een overtreding. Jiménez krijgt een gele kaart. Arenas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: democrativo 41%, wawenay 59%.
democrativo - wawenay 0:2

57e minuut.
Hurane geeft de bal voor. Parker rent richting de bal. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
democrativo - wawenay 1:2

60e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. Arenas rent richting de bal. Jaramillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Shepherd geeft de bal voor. Klungelig pakt Flores de bal. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rubio geeft de bal voor. Inworp. Trejos met een snelle inworp. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: democrativo 35%, wawenay 65%.
democrativo - wawenay 1:2