Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawenay allahbux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Pereira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - allahbux 0:1

9e minuut.
Arenas rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil schiet op doel. Pereira bokst de bal weg.

27e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gil rent richting de bal. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas geeft een hoge lob. Baloy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rojas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Leguizamo rent richting de bal. Leguizamo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Norato De Frías de bal onder controle te krijgen. Grant rent richting de bal. Grant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - allahbux 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 63%, allahbux 37%.
wawenay - allahbux 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Torres de bal. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres begaat een overtreding. Rojas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norato De Frías komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Avilés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubio met de inworp. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán geeft een hoge lob. Chung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Leguizamo rent richting de bal. Norato De Frías onderschept slim de pass. Norato De Frías passt de bal zonder na te denken. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ... Chung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Baloy geeft een lange en hoge pass. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaitán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 40%, allahbux 60%.
wawenay - allahbux 0:2