Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tauro wawenay
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Hilton is nu in balbezit. Gaitán onderschept slim de pass. Gaitán passt de bal in één keer door. Norato De Frías is nu in balbezit. Norato De Frías draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Palacios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft de bal voor. Pereira bokst de bal weg. Blades rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tauro - wawenay 1:0

11e minuut.
Goodin is nu in balbezit. Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Goodin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rojas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norato De Frías legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tauro - wawenay 1:1

16e minuut.
Norato De Frías rent richting de bal. Hilton begaat een overtreding. Norato De Frías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte komt bij de bal en schiet. Padilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Jayo verovert de bal door een tackle van achteren. Jayo speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tauro - wawenay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauro 39%, wawenay 61%.
tauro - wawenay 2:1

52e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zepeda de bal onder controle te krijgen. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Norato De Frías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitre met een snel genomen vrije trap. Blades is nu in balbezit. Blades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Blades onderschept slim de pass. Blades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tauro - wawenay 3:1

80e minuut.
Hilton heeft problemen om de bal te vangen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hilton is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tauro 55%, wawenay 45%.
tauro - wawenay 3:1