Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
meto chiriqui
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Villasanta geeft de bal voor. Agüero kopt de bal weg. Gonzalin Miller onderschept slim de pass. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carter schiet op doel. Góndola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Velardo rent richting de bal. Pusey verovert de bal door een tackle van achteren. Pusey speelt de bal door. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
meto - chiriqui 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 50%, chiriqui 50%.
meto - chiriqui 1:0

46e minuut.
Gálvez speelt de bal door. Olmos rent richting de bal. Solanilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanilla krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Phillips geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carter met de inworp. Gonzalin Miller is nu in balbezit. Gonzalin Miller geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Fax probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malcom rent richting de bal. Malcom speelt de bal door. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre schiet op doel. Rathburn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rathburn met een sublieme pass. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero kopt de bal weg. Carter is nu in balbezit. Carter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pusey passt de bal in één keer door. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal passt de bal met de wreef. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre draait met de bal, schiet en ... Rathburn bokst de bal weg.

72e minuut.
Gálvez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cabal de bal. Gonzalin Miller probeert naar een medespeler te passen. Mitre is nu in balbezit. Mitre schiet op doel. Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Cabal is nu in balbezit. Cabal geeft de bal voor. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Mitre is nu in balbezit. Mitre draait met de bal, schiet en ... Rathburn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pusey passt de bal in één keer door. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Velardo is nu in balbezit. Mitre verovert de bal door een tackle van achteren. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
meto - chiriqui 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 41%, chiriqui 59%.
meto - chiriqui 2:0