Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
meto bleyblade canpion
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Cabal is nu in balbezit. Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Chung passt de bal met de wreef. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz haalt uit met een fantastische trap. Góndola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gálvez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Malcom met een snelle inworp. Pusey geeft een hoge lob. McFalcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Valderrama trapt de bal weg van het doel. Abrego kopt de bal weg. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pusey haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Phillips geeft een hoge lob. Inworp. Velardo met een snelle inworp. Daar is Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chung geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung rent richting de bal. De La Cruz is nu in balbezit. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 50%, bleyblade canpion 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - bleyblade canpion 0:0

50e minuut.
Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre is nu in balbezit. Pusey rent richting de bal. Pusey haalt uit met een fantastische trap. McFalcón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
meto - bleyblade canpion 1:0

55e minuut.
Cabal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Govan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Frade probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Pusey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pusey krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Frade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frade roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frade kan niet meer verder spelen. Chong komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Chung speelt de bal door. Gálvez rent richting de bal. Gálvez geeft een hoge lob. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
meto - bleyblade canpion 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 41%, bleyblade canpion 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - bleyblade canpion 1:1