Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawenay bleyblade canpion
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Posada is nu in balbezit. Rojas onderschept slim de pass. Norato De Frías rent richting de bal. Norato De Frías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - bleyblade canpion 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pereira trapt de bal weg. Norato De Frías kopt de bal weg. Klungelig pakt Chung de bal. Chung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wawenay - bleyblade canpion 1:1

14e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft de bal voor. De La Cruz is nu in balbezit. De La Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - bleyblade canpion 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 62%, bleyblade canpion 38%.
wawenay - bleyblade canpion 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung onderschept slim de pass. Chung geeft een lange en hoge pass. Pereira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Velardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zepeda. Chung raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chung kan niet meer verder spelen. Revello komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Velardo rent richting de bal. Velardo passt de bal met de wreef. Posada speelt de bal door. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo is nu in balbezit. Posada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Posada krijgt een gele kaart. Murillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murillo komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Valderrama de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaitán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McFalcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Doeltrap. Flores met een harde bal richting middenveld. Sealey kopt de bal weg. Revello is nu in balbezit. Revello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - bleyblade canpion 1:3

65e minuut.
Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cruz onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Palacios ... Strafschop! Directe rode kaart, Palacios moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Palacios schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. De La Cruz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Revello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pereira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Zepeda met de inworp. Baloy is nu in balbezit. Baloy schiet op doel. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. McFalcón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda passt de bal met de wreef. Murillo is nu in balbezit. Revello onderschept slim de pass. Revello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Velardo rent richting de bal. Velardo probeert naar een medespeler te passen. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz haalt uit met een fantastische trap. Pereira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wawenay - bleyblade canpion 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawenay 69%, bleyblade canpion 31%.
wawenay - bleyblade canpion 1:4