Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
meto Las Nenas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Velardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabal komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Malcom heeft problemen om de bal te vangen. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Malcom met een snelle inworp. Escala is nu in balbezit. Pusey onderschept slim de pass. Pusey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
McClean passt de bal met de wreef. Gracés rent richting de bal. Solanilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solanilla krijgt een gele kaart.

36e minuut.
McClean rent richting de bal. Pusey onderschept slim de pass. Pusey met een sublieme pass. Mitre is nu in balbezit. Mitre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 42%, Las Nenas 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - Las Nenas 0:0

76e minuut.
Phillips passt de bal zonder na te denken. Pusey rent richting de bal. Pusey passt de bal in één keer door. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gaez trapt de bal weg van het doel. Solanilla kan de bal niet met de borst controleren. Solanilla passt de bal met de wreef. Mitre is nu in balbezit. Mitre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Abrego met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Otero geeft een lange en hoge pass. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitre draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: meto 50%, Las Nenas 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
meto - Las Nenas 0:0