Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atle LOS SERIOS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloy verovert de bal door een tackle van achteren. McFarlane maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McFarlane naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos met een sublieme pass. Palomino rent richting de bal. Palomino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Shepherd bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso rent richting de bal. Shepherd verovert de bal door een tackle van achteren. Shepherd haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 56%, LOS SERIOS 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atle - LOS SERIOS 0:0

51e minuut.
Rodríguez met een harde bal richting middenveld. Lasso kan de bal niet met de borst controleren. Baloy is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lasso probeert naar een medespeler te passen. Del Cid is nu in balbezit. Alba rent richting de bal. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shepherd passt de bal met de wreef. Del Cid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alba. Alba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atle 46%, LOS SERIOS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atle - LOS SERIOS 0:0