Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lemberg gát
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Yarmash met een sublieme pass. Burdin kan de bal niet met de borst controleren. Burdin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kondakov de bal onder controle te krijgen. Guy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kirillov geeft een hoge lob. Inworp. Dmitruk met de inworp. Burdin geeft de bal voor. Burdin is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Tarasenko de bal. Moskalenko rent richting de bal. Tarasenko begaat een overtreding. Tarasenko krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin passt de bal met de wreef. Burdin is nu in balbezit. Burdin haalt uit met een fantastische trap. Lunev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Burdin draait met de bal, schiet en ... Lunev kopt de bal weg. Klungelig pakt Shevchenko de bal. Burdin rent richting de bal. Burdin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - gát 1:0

21e minuut.
Os`machko speelt de bal door. Dovbush rent richting de bal. Dovbush haalt uit met een fantastische trap. Buthanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zubkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lemberg - gát 1:1

25e minuut.
Burdin met een sublieme pass. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk passt de bal met de wreef. Burdin rent richting de bal. Burdin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burdin rent richting de bal. Burdin passt de bal in één keer door. Burdin rent richting de bal. Burdin schiet op doel. Guy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fenin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin passt de bal met de wreef. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - gát 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 48%, gát 52%.
FC Lemberg - gát 2:1

60e minuut.
Gaschin passt de bal in één keer door. Kril` is nu in balbezit. Dovbush rent richting de bal. Os`machko rent richting de bal. Os`machko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kril` rent richting de bal. Os`machko bereikt de bal nog maar net als eerste. Os`machko met een sublieme pass. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lemberg - gát 2:2

81e minuut.
Fenin passt de bal met de wreef. Os`machko is nu in balbezit. Os`machko passt de bal in één keer door. Dovbush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovbush draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 42%, gát 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lemberg - gát 2:2