Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
карпати FC Lemberg
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Burdin onderschept slim de pass. Pyatenko onderschept slim de pass. Pyatenko passt de bal met de wreef. Chesnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesnakov speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rikun trapt de bal weg. Gaschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev begaat een overtreding. Gaschin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gaschin kan niet meer verder spelen. Trapachkin komt het veld opgelopen. Trapachkin met een snel genomen vrije trap. Burdin heeft problemen om de bal te vangen. Burdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - FC Lemberg 0:1

15e minuut.
Burdin is nu in balbezit. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ... Paal! Svetlichni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zayats passt de bal met de wreef. Krukovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukovets geeft de bal voor. Zayats is nu in balbezit. Zayats schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Trapachkin de bal. Krukovets is nu in balbezit. Pyatenko met een sublieme pass. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats draait met de bal, schiet en ... Zubkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Trapachkin speelt de bal door. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitriev begaat een overtreding. Dmitruk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trapachkin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Svetlichni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pyatenko passt de bal in één keer door. Trapachkin rent richting de bal. Trapachkin speelt de bal door. Burdin rent richting de bal. Burdin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chesnakov probeert naar een medespeler te passen. Kotovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotovenko probeert naar een medespeler te passen. Zayats bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayats draait met de bal, schiet en ... Zubkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 50%, FC Lemberg 50%.
карпати - FC Lemberg 0:1

56e minuut.
Svetlichni trapt de bal weg van het doel. Pyatenko is nu in balbezit. Pyatenko probeert naar een medespeler te passen. Zayats is nu in balbezit. Zayats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Trapachkin rent richting de bal. Trapachkin geeft een hoge lob. Daar is Rikun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burdin onderschept slim de pass. Burdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
карпати - FC Lemberg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: карпати 48%, FC Lemberg 52%.
карпати - FC Lemberg 0:2