Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lemberg карпати
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Kozhanov met een sublieme pass. Kotovenko is nu in balbezit. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin is nu in balbezit. Burdin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rikun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vin`kovatov met een snelle inworp. Burdin rent richting de bal. Burdin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Siletskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhanov is nu in balbezit. Kozhanov geeft een lange en hoge pass. Zayats is nu in balbezit. Zayats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dmitruk probeert naar een medespeler te passen. Burdin rent richting de bal. Burdin met een sublieme pass. Burdin is nu in balbezit. Burdin schiet op doel. Svetlichni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kotovenko is nu in balbezit. Kotovenko geeft een hoge lob. Inworp. Vin`kovatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burdin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 57%, карпати 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lemberg - карпати 0:0

46e minuut.
Burdin passt de bal zonder na te denken. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rikun bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin schiet op doel. Svetlichni bokst de bal weg.

78e minuut.
Kotovenko passt de bal zonder na te denken. Danchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchenko passt de bal zonder na te denken. Burdin is nu in balbezit. Burdin haalt uit met een fantastische trap. Svetlichni bokst de bal weg.

80e minuut.
Chesnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaly verovert de bal door een tackle van achteren. Motrenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyatenko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - карпати 0:1

82e minuut.
Burdin probeert naar een medespeler te passen. Burdin rent richting de bal. Kotenko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kotenko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 48%, карпати 52%.
FC Lemberg - карпати 0:1