Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lemberg ReaL 777
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Katkov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burdin. Katkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skarlosh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akynyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Akynyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Kalynychenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk passt de bal zonder na te denken. Burdin rent richting de bal. Burdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zubkov met een harde bal richting middenveld. Burdin rent richting de bal. Burdin passt de bal in één keer door. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ... Dikan` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kalynka rent richting de bal. Kalynka met een sublieme pass. Akynyn speelt de bal door. Polyarush bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyarush schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Polyarush passt de bal in één keer door. Akynyn is nu in balbezit. Gaschin is nu in balbezit. Akynyn onderschept slim de pass. Akynyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Burdin is nu in balbezit. Burdin passt de bal in één keer door. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lagoida de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezus met een snelle inworp. Kalynychenko is nu in balbezit. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gaschin is nu in balbezit. Polyarush bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyarush passt de bal zonder na te denken. Akynyn rent richting de bal. Akynyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 50%, ReaL 777 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lemberg - ReaL 777 0:0

52e minuut.
Burdin probeert naar een medespeler te passen. Burdin is nu in balbezit. Kalynychenko rent richting de bal. Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lemberg - ReaL 777 1:0

58e minuut.
Skarlosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlosh met een sublieme pass. Daar is Akynyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyarush is nu in balbezit. Polyarush haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kalynychenko speelt de bal door. Polyarush rent richting de bal. Polyarush probeert naar een medespeler te passen. Akynyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Akynyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Moskalenko rent richting de bal. Moskalenko geeft de bal voor. Klungelig pakt Vin`kovatov de bal. Kalynka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalynka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin passt de bal met de wreef. Buryak heeft problemen om de bal te vangen. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Motrenko geeft de bal voor. Inworp. Kalynka met een snelle inworp. Polyarush is nu in balbezit. Polyarush draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lagoida geeft de bal voor. Inworp. Moskalenko met een snelle inworp. Daar is Dmitruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitruk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Katkov de bal. Burdin rent richting de bal. Burdin passt de bal zonder na te denken. Burdin rent richting de bal. Burdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gorkun speelt de bal door. Motrenko rent richting de bal. Akynyn begaat een overtreding. Akynyn krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Motrenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kril` met een snel genomen vrije trap. Burdin is nu in balbezit. Burdin draait met de bal, schiet en ... Lagoida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lemberg 38%, ReaL 777 62%.
FC Lemberg - ReaL 777 1:0