Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Горняки Москвы Real Lviv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Kapustin passt de bal zonder na te denken. Bobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazroev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zazroev krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Dovbun passt de bal zonder na te denken. Vetrennikov is nu in balbezit. Vetrennikov passt de bal met de wreef. Mizin rent richting de bal. Mizin schiet op doel. Nishtun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 52%, Real Lviv 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горняки Москвы - Real Lviv 0:0

61e minuut.
Volobuev geeft een hoge lob. Bobal rent richting de bal. Bobal speelt de bal door. Kapustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapustin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rybak speelt de bal door. Kapustin is nu in balbezit. Shelmenko rent richting de bal. Kapustin verovert de bal door een tackle van achteren. Kapustin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dovbun heeft problemen om de bal te vangen. Shkred probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Горняки Москвы 47%, Real Lviv 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Горняки Москвы - Real Lviv 0:0